Kategorier
Tandställning

En tandrad för livet

Få av oss kan förvänta oss att vandra genom livet utan problem. Att få problem med tänderna är vanligt och för en del kan problemen bli svåra och långvariga. För vissa hjälper tandimplantat.

Vid livets början brukar vi alla vara tandlösa. I det läget fungerar det alldeles utmärkt att vara det – tänder har man inte mycket nytta av just då. Det dröjer inte länge förstås innan vi lär oss att använda de små vita benbitarna till allehanda intressanta aktiviteter. Något senare i livet kan vi inte längre vara lika säkra på att allt fungerar längre.

Tänder blir också äldre och tänder går sönder. De får skador eller drabbas av karies. Efter några rotfyllningar och annat kan det bli så illa att någon tand behöver tas bort och ersättas. Men av vad?

När det behövs hjälp

En dag kan man stå där, inte lika tandlös som vid födseln visserligen, men nästan lika ovetande. Tanden eller tänderna som länge gjort ont eller saknats behöver få en permanent ersättare. Det är dags att fundera över en värvning. Vart vänder du dig då? Jo, till specialister på tandimplantat i Stockholm.

Ett tandimplantat kan bara värvas och inte säljas vidare. Det sitter fast med titanskruvar! Det tar lite tid att komma in i laget bland de gamla spelarna men snart sitter nyförvärvet där som om det aldrig hört hemma någon annanstans. Ge tandimplantatet samma förmåner och skyldigheter som dina andra tänder och du kommer att bli rikligt belönad. Lagspelare är det bästa man kan ha.