Kategorier
Tandläkare

Tandläkare Åkersberga – så får du vitare tänder 

Ett vitt leende är något som många drömmer om. Att ha vita tänder ger en tydlig signal om ett välmående och om att man tar hand om sina tänder. Det man emellertid bör påpeka i detta är att vi alla har olika förutsättningar vad gäller färgen på tänderna – och att vitheten i sig inte alls egentligen visar att just de tänderna är friskare eller starkare. 

Den bilden som säljs in är dock att vita tänder är det man ska försöka ha – och frågan blir då naturlig: hur får man det? Vi skulle definitivt säga att det bästa alternativet är att besöka en tandläkare i Åkersberga. 

En tandläkare ger en trygg behandling 

Det du bör undvika är att beställa exempelvis ett kit på internet och att bleka dina tänder i hemmet. För många slutar detta i en mardröm där emaljen på tänderna tar skada och där man sedan tvingas till dyra åtgärder. 

Väljer du en tandläkare i Åkersberga så sker din tandblekning med noggrant testade produkter och av en tandläkare med utbildning – som kan anpassa allting utifrån dina tänders styrka och dina övriga förutsättningar. Väljer du en tandläkare i Åkersberga så väljer du en trygg och säker resa mot vita tänder – och ett resultat som, om uttrycket tillåter, står emot tidens tand. 

Skalfasader – kan det vara lösningen? 

Ett alternativ som finns tillgängligt idag är att sätta fast skalfasader snarare än att bleka tänderna. Fördelen med skalfasader är att de inte nöter på emaljen och att de fullt ut också kan anpassas efter dina unika önskemål och krav. Priset är en liten nackdel, men å andra sidan så får du också ett hållbart resultat som verkligen gör skillnad. Om du vill ha vitare tänder – se över möjligheterna för skalfasader!